Nyheder

Læs de seneste nyheder og indlæg her på siden

 • 10/01/2024
  Guide til investeringsejendomme og erhvervsejendomme – værdiansættelse af ejendom

  Uanset om du er køber eller sælger, er det vigtigt at vide, hvad en ejendom er værd i forbindelse med et køb eller et salg. Hos Property Advisers har vi mange års erfaring med værdiansættelse af ejendomme og tilbyder både rådgivning og værdiansættelsesservice af høj kvalitet.

  En ejendoms værdi kan estimeres igennem en værdiansættelsesproces, der baserer sig på en række forskellige faktorer. Det kan være størrelse, beliggenhed, tilstand etc. Sådan en vurdering er afgørende for, at du kan sammenligne forskellige investeringsmuligheder og træffe beslutninger om køb og/eller salg.

   

   

  Læs mere
 • 10/01/2024
  Find en erhvervsejendom til leje med Property Advisers

  For mange virksomheder er det en bedre løsning at leje en erhvervsejendom frem for at gøre en stor investering. Ved at leje ejendommen får du flere fordele som fleksibilitet, lavere startomkostninger og mindre ansvar.

  Property Advisers er eksperter i udlejning af erhvervsejendomme, og vi kan hjælpe dig med at vurdere, om et erhvervslejemål er den bedste løsning for dig, ligesom vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige ejendom til din virksomhed.

   

   

  Læs mere
 • 30/11/2023
  Guide til investerings- og erhvervsejendomme – Værdiansættelse af ejendom

  Uanset om du er køber eller sælger, er det vigtigt at vide, hvad en ejendom er værd i forbindelse med et køb eller et salg. Hos Property Advisers har vi mange års erfaring med værdiansættelse af ejendomme og tilbyder både rådgivning og værdiansættelses-service af høj kvalitet. En ejendoms værdi kan estimeres igennem en værdiansættelses-proces, der baserer sig på en række forskellige faktor. Det kan være størrelse, beliggenhed, tilstand etc. Sådan en vurdering er afgørende for at du kan sammenligne forskellige investeringsmuligheder og træffe beslutninger om køb og/eller salg.

  Læs mere
 • 30/11/2023
  Sæt din erhvervsejendom til salg med Property Advisers

  Det kan være en kompleks proces at sælge en erhvervsejendom, men det behøver det ikke at være. Vi har mere end 20 års erfaring med at sælge erhvervsejendomme fra både det danske og det internationale ejendomsmarked, og vi er klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning. Med vores støtte kan du navigere i processen og få det bedste salgsresultat. Herunder får du hjælp til at forstå, hvordan du sælger din erhvervsejendom.

  Læs mere
 • 30/11/2023
  Forstå processen ved køb af virksomhed med Property Advisers

  Property Advisers hjælper dig med professionel bistand og rådgivning til investorer i forbindelse med køb og salg af virksomhed, både i Danmark og udlandet. Først og fremmest laver vi forskellige strategiske ogøkonomiske analyser af den virksomhed, som du måtte være interesseret i, således at der laves et grundigt beslutningsgrundlag, som rækker ud over det præsentationsmateriale, som sælger/sælgers rådgiver har udarbejdet.

  Læs mere
 • 30/11/2023
  Salg af virksomhed

  Property Advisers yder kompetent rådgivning til virksomhedsejere, der overvejer et salg af virksomheden. Vores rådgivning bygger på mere end 20 års erfaring med det danske og internationale ejendomsmarked og omfatter blandt andet:

  • Salgsforberedelse
  • Værdiansættelse
  • Salgsprospekt og virksomhedspræsentation
  • Identificering af potentielle købere
  • Forhandling af pris og vilkår
  • Håndtering af transaktionen

  Vi følger dig tæt gennem hele salgsprocessen, og vi sætter en stor ære i at forstå dine behov og sikre den bedst mulige løsning.

  Læs mere
 • 22/05/2023
  Værdiansættelse

  Værdiansættelse af en virksomhed er en kompleks proces, der kræver erfaring, ekspertise og en dybdegående forståelse af markedet. For alle, som skal sælge sin virksomhed, herunder også kapitalfonde, investeringsforeninger og private investorer, er det afgørende at have den rigtige værdiansættelse, når man skal købe eller sælge en virksomhed. Som erfaren rådgiver inden for virksomhedssalg, er vi dedikerede til at yde en professionel service af høj kvalitet og sikre, at vores kunder får den mest nøjagtige og præcise værdiansættelse af deres virksomhed.

  Læs mere