Hvem er PROAD | Property Advisers

PROAD | Property Advisers er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, som er uafhængig af nogen samarbejdspartnere. Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket giver dig sikkerhed for vores kvalitet. Vi tilbyder professionel rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig, investeringsejendomme og udarbejdelse af markedsleje-, desktop- og valuarvurderinger.
 
Vi har mere end 20 års erfaring med det danske og internationale ejendomsmarked og er både medlem af Dansk Ejendomsforening og Royal Instituion of Chartered Surveyors, som er internationalt anerkendte for sine høje vurderingsstandarder.
 
Vores kunder spænder vidt fra store investeringsforeninger og kapitalfonde til banker, andelsboligforeninger og private investorer. Fælles for alle vores kunder er, at det er vigtigt for os at skabe et godt forhold med gensidig tillid og respekt, så vi kan give dig den bedst mulige service og individuelle rådgivning.
 
I ejendomsbranchen handler det om at åbne døre. Og vi åbner gerne døren for dig.
Ring til os på 70 20 30 19 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Om Torben Lund

Igennem de sidste 25 år har jeg arbejdet med mange forskellige opgaver indenfor ejendomsbranchen, herunder bolig, projektsalg, udlandssalg, erhverv mv.

I dag arbejder jeg primært med investeringsejendomme, hoteller, restauranter, etablering af andelsboligforeninger samt investeringsrådgivning.

Det er netop alsidigheden af opgaverne og de mange udfordringer i de forskellige sager, som motiverer mig. Jo mere udfordrende, jo sjovere. Og netop vores indsigt i de mange problemstillinger og fagligheden gør, at vi kommer i mål med opgaverne. Og det er jo hvad det handler om.

PROAD
Property Advisers

 Smallegade 54, 2000 Frederiksberg

Åbningstider:

Mandag - fredag kl. 9.00 - 17.00
Lørdag og søndag efter aftale

Torben Lund

Torben Lund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, MRICS & MBA