Vi samler på tilfredse kunder

- Vi gør en dyd i at give den bedste rådgivning og service

Referencer - PROAD | Property Advisers

Trygt og hurtigt salg

Vi har sammen med Nicolai og Hanne, solgt vores lejlighed på blot 3 uger. Som ungt par der skal sælge et hjem for første gang, kan det være svært at finde hoved og hale i de processer man går igennem.  Vi har følt os trygge og er blevet informeret grundigt i hele processen, lige fra første møde, til endeligt salg. Vi har allerede anbefalet Property Advisers videre og vil uden tvivl søge hjælp og vejledning her i fremtiden. Tak for hjælpen!

Nikolaj Reichenbach og Sarah Stillhoff
Sælger af Ejboparken 35, 1.th., 4000 Roskilde

Referencer - PROAD | Property Advisers

Tillid og ordentlighed

Vi har før handlet med Nicolai Karhof. Det har været en god oplevelse. Dialogen med Nicolai er altid positiv. Vi lagde en god plan sammen for  salget af vores villa, lige fra markedsføring, statusmøder og opfølgning.
Det har været rart at føle at man har været med fra start til slut, at vi har kunne komme med forslag til forandringer og føle sig hørt.
Tillid og ordentlighed betyder meget for os, og det synes vi at man får når man handler med Nicolai.
 
Vi kan varmt anbefale Nicolai.

De bedste hilsner Anette Rasmussen

Referencer - PROAD | Property Advisers

Professionelt og tillidsfuldt

Jeg har igennem flere år brugt Torben Lund, Property Advisers, i forbindelse med salg af min erhvervsejendomme, grunde og boliger.
Vores samarbejde har fungeret godt, og det sker altid på en behagelig og professionel måde, og ikke mindst, så har vi altid en tillidsfuld dialog om, hvordan tingene skal gøres mv.Daniel Ploug Hansen
SPH VVS & Kloak A/S · DPH. A/S

Referencer - PROAD | Property Advisers

Grundigt og trygt

Jeg har før købt gennem Nicolai, og vores samarbejde har siden hen udviklet sig. Nicolai hjælper mig løbende med forskellige opgaver, lige fra salg af private boliger, erhvervsejendomme og konsulent arbejde. Tillid, hårdt arbejde og god dialog er det man får når man arbejder med Property Advisers. De er grundige i deres forarbejde, de er gode til at melde tilbage, og så har de en realistisk tilgang til de sager, som vi sammen har arbejdet med.
 
I løbet af de sidste opgaver har vi stødt på Hanne, som har givet samme gode oplevelse. Skal du have hjælp til salg, udlejning eller andre typer af opgaver inden for bolig eller erhverv, så er Property Advisers et trygt sted at henvende sig.

Steen Almsgaard
Adm. direktør GL VVS A/S

PROAD
Property Advisers

 Smallegade 54, 2000 Frederiksberg

  70 20 30 19

  info@proad.dk

Åbningstider:

Mandag - fredag kl. 9.00 - 17.00
Lørdag og søndag efter aftale