Få professionel rådgivning

- Vi er eksperter inden for investeringsejendomme

PROAD | Property Advisers

- din professionelle investeringsrådgiver

 

Vi tilbyder professionel rådgivning til ejere og investorer af fast ejendom. Her handler det især om at vurdere, identificere og rådgive om de bedste investeringsmuligheder. Vi arbejder overordnet med tre typer af vurderinger:
 
1. Desktop-vurdering
Denne vurdering er typisk brugt som en indikation på værdien i forbindelse med et potentielt køb. Vi vil, så vidt muligt, altid se den ejendom, vi skal vurdere, men ellers er der måske begrænset adgang til relevante oplysninger. Vores konklusion og værdiansættelse af ejendommen vil derfor være baseret på forudsætninger.
 
2. Due diligence
En due dilligence er god, inden større og komplekse ejendomshandler bliver gennemført. Formålet er at afklare, om der er nogle faktorer, der kan påvirke handlen eller værdiansættelsen. Vi gennemgår ejendommens dokumenter og skaber i kraft af vores omfattende kendskab til markedet, et godt beslutningsgrundlag for køber/sælger.
 
3. Vurderingsrapport
En vurderingsrapport er god som dokumentation over for banker, revisorer og advokater i forbindelse med eksempelvis lån eller regnskab. Vi besigtiger ejendommen og laver en grundig gennemgang af ejendommens dokumenter. Samtidig undersøger vi ejendommens potentiale i forhold til eksempelvis at konvertere fra erhverv til bolig.

PROAD
Property Advisers

 Smallegade 54, 2000 Frederiksberg

Åbningstider:

Mandag - fredag kl. 9.00 - 17.00
Lørdag og søndag efter aftale