Virksomhedssalg på Frederiksberg & København

PROAD | Property Advisers yder kompetent rådgivning til virksomhedsejere, der overvejer et salg af virksomheden. Vores rådgivning bygger på mere end 20 års erfaring med det danske og internationale ejendomsmarked og omfatter blandt andet:

  • Salgsforberedelse
  • Værdiansættelse
  • Salgsprospekt og virksomhedspræsentation
  • Identificering af potentielle købere
  • Forhandling af pris og vilkår
  • Håndtering af transaktionen

Vi følger dig tæt gennem hele salgsprocessen, og vi sætter en stor ære i at forstå dine behov og sikre den bedst mulige løsning.

Specialister i salg af virksomhed

Hos PROAD | Property Advisers har vi sammensat et stærkt hold af specialister, der kan bistå dig i processen med salg af virksomhed. Vi agerer tovholder på projektet, og vi kan tilbyde/anbefale kompetente revisorer og advokater til at varetage de skattemæssige og juridiske dele af salgsprocessen.
 
Vores kunder spænder vidt fra investeringsforeninger og kapitalfonde til private ejere/investorer, og spændvidden i kombination med vores erfaring fra en lang række gennemførte transaktioner giver os en stor indsigt i markedet til gavn for dig som virksomhedsejer.
 
Uanset størrelsen af virksomheden tager vores rådgivning altid udgangspunkt i dine behov, så vi sikrer et tillidsfuldt, engageret og personligt samarbejde, der sigter mod den bedst mulige løsning for dit virksomhedssalg.

Fuld fortrolighed gennem hele processen

Som virksomhedsejer er du ikke nødvendigvis interesseret i at få dit ønske om salg af virksomheden offentliggjort, og det har vi hos PROAD | Property Advisers stor forståelse for. Derfor håndteres alle sager om virksomhedssalg med stor fortrolighed; vi er underlagt tavshedspligt, og vi er forpligtet til at behandle alle oplysninger vedrørende virksomheden
fortroligt.
 
Af samme årsag vurderer vi altid identificeringen af potentielle købere individuelt fra virksomhed til virksomhed, og vi vil typisk finde køberkandidaterne i vores netværk og kontakte dem direkte.
 
Dialogen med potentielle købere – danske såvel som udenlandske – håndteres altid internt hos PROAD | Property Advisers for at sikre kvaliteten i dialogen og føling med processen. På den måde kan vi klarlægge de bedste muligheder og i sidste ende forhandle den mest attraktive aftale på plads.
 
Kontakt os og lad os uddybe mulighederne

Går du med overvejelser om salg af virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder.
 
Gennem årene har vi ydet rådgivning i en lang række succesfulde
virksomhedsoverdragelser, og vi er stolte af resultaterne. Vores kunder er typisk mindre og mellemstore virksomheder med en årlig omsætning på op til ca. 400-500 mio. kr.
 
Ring 70 20 30 19 for en fortrolig dialog om et kommende virksomhedssalg – vi er klar til at høre mere om dine ønsker og fortælle, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Hvor tidligt skal jeg påbegynde salg af virksomhed?

Vi anbefaler, at du starter processen vedrørende salg af virksomhed op i god tid – gerne 2-3 år før det endelige salg skal finde sted. Hermed får du tid til salgsmodning og forberedelse af salget.

Hvor lang tid tager salgsprocessen ved virksomhedssalg?

Salg af virksomhed er en lang og kompleks proces, og udover selve salgsmodningen og forberedelserne bør du afse 6-9 måneder til selve salgsprocessen.

Hvordan værdiansættes min virksomhed?

Der er flere forskellige faktorer, der påvirker værdien af dine virksomhed. Hos Property Advisers håndterer vi værdiansættelsen, så du ved, hvad du kan forvente ved et virksomhedssalg.