Engelsborgvej 48B, ST., 2800 Kongens Lyngby

Sjælden udbudt erhvervsejerlejlighed med bedste beliggenhed

Ualmindelig god og attraktiv beliggende erhvervs ejerlejlighed, som tidligere udgjorde en pæn og velindrettet 4 værelses lejlighed.
Lejligheden ligge meget eftertragtet ville og rækkehus kvarter meget centralt i Lyngby. Al offentligt trafik er tæt på, og man er i gå afstand fra Lyngbys handelsstrøg.

Lejligheden udgøres af 119 velindrettede og særdeles gode kvadratmeter. Lejligheden er udlejet til Lokalbolig, og som har brugt lokalerne gennem en årrække.

Lejligheden er gennemrenoveret i 2011, hvor der blandt andet blev lavet nyt elementkøkken, pænt badeværelse samt lagt nye gulve i alle værelserne, og lejligheden fremstår i dag stadig i meget flot stand.
Lejligheden er forsynet med termovinduer i hele lejligheden, og der er udgang til fælleshaven direkte fra lejligheden.
TIl lejligheden hører 2 store kælderrum samt 2 parkeringspladser til lejligheden.

Ejerforeningen er meget veldrevet, og der er ingen gæld i ejerforeningen. Indenfor de sidste 2 år er der kommet ny tagbelægning og hele ejendommen har fået ny klimavenlig facade.
Alle fælles arbejder er betalt kontant og der er en god og solid egenkapital i ejerforeningen.

Lejligheden kan konverteres til bolig, såfremt de nuværende lejere skulle opsige deres lejekontrakt. Ellers har du her en unik mulighed for at gøre en god investering i en lejlighed, som på sigt kan laves til beboelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.