Ole Nielsens Vej 3, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Fantastisk flot udsigt, fleksibel planløsning med nem mulighed for indretning af flere værelser og hus der er vedligehold af snedkermesteren selv.

Denne ejendom er højt beliggende med udsigt over åbne marker over naboerne tage. Grunden skråner imod nordvest og huset er beliggende i grundens højeste ende.
Grunden er nem at holde med stor græsplæne og nogle få pæne bede. Stor dobbelt carport og godt udhus er placeret vejen.
Snedkermesteren har været husets eneste ejer og huset bærer præg af at være plejet og vedligeholdt, så det er en fornøjelse at opleve. Detaljer som f.eks. efterisolering over vinduerne lægger man måske ikke mærke til ved første øjekast, men det kommer man til at glædes over ved den næste varmeregning.

Undervejs har huset fået nye olierede mahogni vinduer, som er en meget hård træsort, der er nem at vedligeholde. Hyggeligt Tvis køkken med spiseplads, praktisk bryggers, 2 pæne brusebadeværelser, præsentabel entre og stor opholdsstue med brændeovn. Fra arkitektens hånd er stuen forberedt til nem opdeling til flere værelser, så huset kan vokse med familien.
Huset er et oprindeligt Nordbohus hvortil der er bygget et stort ekstra værelse med lækkert lysindfald, et dejligt værksted, samt et viktualierum, hvor der også er forberedt installationer til bad, da man oprindelig havde tænkt at der skulle være en sauna. I den oprindelige del af huset er der flotte lyse fletparketgulve af egetræ.
Der er indrettet terrasser til både morgen, middag og aften. Der er mulighed for at gemme sig i en hyggelig fredfyldt krog og den store havestue er et fantastisk uderum til mange gode stunder med vennerne og som forlænger udesæsonen fra tidligt forår til sent efterår.
Huset er beliggende i Gundsømagle, som er en hyggelig landsby beliggende midt mellem Frederikssund, Roskilde og Ballerup og med en halv times kørsel til København. Byen har skole, daginstitution, bibliotek, træningscenter, lokale indkøb, bodega og meget mere. Omkring byen findes grønne rekreative områder i Gulddysseskoven, Gundsømagle Mose og Roskilde fjord ligger kun få kilometer borte. Et aktivt landbyråd arrangerer hyggelige aktiviteter for de som har lyst til af deltage f.eks. fællesspisning, byfest og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.