Mågevænget 7, 4160 Herlufmagle

Villa med god planløsning i dejligt kvarter

I et dejligt villakvarter med grønne områder i rolige omgivelser ligger denne 170 m2 store villa med utrolig god plads til hele familien. Skole, daginstitution samt indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter er beliggende i nærområdet, så det hele ligger omkring ejendommen.
Den velbeliggende murstensejendom er opført i 1973 og villaen har en yderst attraktiv planløsning, indrettet med fordelingsgang med rummelige værelser, bryggers og flisebadeværelse. Forenden af gangen er der adgang til stort rum til køkken (selve køkkenelementerne og gulvet i køkkenet er fjernet grundet en vandskade) og via køkkenet er der adgang til stor og meget lys opholdsstue i forlængelse af rummelig spisestue. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til skøn og solrig terrasse. Forældre soveværelset er stort og med masser af skabsplads samt i tilknytning til "eget" badeværelse.
Boligen har en dejlig ugenert have, og hele grunden udgør ca. 1.022 m² med blandt andet en flisebelagt terrasse, der således udgør et naturligt samlingssted for hele familien, når vejret tillader det. Haven er velbeplantet og med stor og dejlig græsplæne. Til ejendommen hører endvidere carport.
Alt i alt får man en stor bolig. Der skal dog påregnes en del istandsættelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.