Industrivej 45, 4000 Roskilde

Unik mulighed for kontor og biludstilling i vel nok Roskildes mest attraktive erhvervsområde

I vel nok Roskildes mest attraktive erhvervskvarter får du her en unik mulighed for at indrette dit eget salgskontor for eksempelvis biler, både, trailere mv.
Selve ejendommen er beliggende i meget populært erhvervskvarter i Roskilde, og fra ejendommen er der særdeles gode forbindelser med offentlig transport og kort afstand til motorvejsnettet.
Ejendommen består af en samlet bygning på et samlet areal på 2.137 m² i en kombination af kontorer og værksteder. Ejendommen er en flerbruger-ejendom og indeholder flere lejere.
Ejendommen har et samlet grundareal på 13.445 m², hvorfor der er rig mulighed for at leje et grundareal i tilknytning til dine kontorlokaler direkte ud til Industrivej, hvor der dagligt færdes flere tusinde mennesker. Af samme årsag får du her en enestående mulighed for at have din salgsudstilling af eksempelvis biler på det befæstede areal, direkte ud foran kontoret og direkte til Industrivej.

Dit kommende kontorlokale har blandt andet egen indgang foran ejendommen med meget indbydende og pænt lokale for kundemodtagelse, lavet i glas og med adgang til stort og lyst storrums kontor. Herudover er der adgang til mødelokaler, pæne toiletfaciliteter, thekøkken, som også kan anvendes som mødelokale samt 2 selvstændige kontor. Lejemålet er sat gennemgribende i stand, og fremstår lyst og meget præsentabelt. Fra kontoret er der direkte udgang til fantastisk salgsareal med direkte eksponering til Industrivej.

Der er mulighed for at lave en trappeleje, hvis du, ligesom os, planlægger at blive i ejendommen i mange år.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.