Symfonivej 29, 2730 Herlev

Flot og indflytningsklart lejemål

Ejendommen, Symfonivej 29, er en flot og præsentabel flerbrugerejendom med ledigt attraktivt kontor på 1. sal.

Lejemålet, som er på 227 m², er i 2019 renoveret og fremstår indbydende, lyst og indflytningsklar med pæne træguve, lyse vægge med blandt andet flot indgangs/receptionsområde, godt og praktisk elementkøkkent, som har direkte adgang til stort lokale, som både kan være spise afdeling for virksomhedens medarbejdere, men som også kan bruges til mødelokale, kursuslokale, ekstra kontor mv. Pæne kontorer og mødelokaler, opført delvist i glas.

Lejemålet kan danne rammen for mange medarbejdere, såvel stationære ansatte og evt. flyvere. Dette lejemål, herunder indretning imødekommer moderne virksomheders behov for medarbejderpleje, for så vidt angår effektivitet, gennemlys, indeklima, altan, kantine/køkken i lejemålet og mødelokale, ligesom der er adgang til pæne toiletfaciliteter.

Der er 2 parkeringspladser til ejendommen indeholdt i lejen, og der kan lejes yderligere 3 parkeringspladser til en månedlig leje på kr. 350 pr. stk. Det skal bemærkes, at der er monteret ladestandere ved parkeringspladsen.

Ejendommen er centralt beliggende i Herlev i attraktivt erhvervsområdet, tæt ved Herlev Stadion og ikke langt fra ejendommen ligger Ringvej O3 og Hillerødmotorvejen.
Trafikalt har man således hurtig adgang til væsentlige færdselsårer mod København mod øst, Lyngby og Hillerød mod nord, Glostrup og Vestegnen mod syd, samt Roskilde og Frederikssund mod vest.
Udbuddet af offentlig transport er ligeledes omfattende med adskillige buslinjer og stoppesteder tæt ved ejendommen.

Her får din virksomhed et meget flot og attraktivt kontor i gode omgivelser. Ring og hør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.