Colbjørnsensgade 29, 1652 København V

Moderne og velbeliggende hotel i hjertet af København

Hotel Ansgar har en unik og central beliggenhed i stille omgivelser i hjertet af København. Hotellet har til huse i en attraktiv og imponerende bygning fra 1885. Hotellet indeholder i alt 2.104 m² og ligger på en 590 m² stor grund, centralt beliggende i en stille, ensrettet gade, blot 3 minutters gang fra Hovedbanegården, DGI-Svømmehallen, tæt på Strøget, Tivoli, og det trendy ”kød byen” kvarter. Herudover er der i umiddelbar nærhed et stor udbud af restauranter, natteliv samt kulturelle seværdigheder.

I hotellets stueetage der indrettet med meget præsentabel møblerbar indgangsparti med flot reception og kontorområde. Herudover er der stort og moderne morgenmads restaurant med moderne industrikøkken, adgang til stort "buffet-område". Fra såvel restauranten samt fra receptionsområdet er der adgang til rigtig hyggeligt og indbydende, møbleret gårdhave, hvor der ånder fred og idyl. Her kan man også spise morgenmad. Yderligere kan nævnes, at der er rigtig pæne og istandsatte toiletfaciliteter i stueetagen med nem adgang fra restaurant og reception.

Hotellets indeholder 83 arkitekttegnede værelser, der alle fremstår totalt renoverede i moderne skandinavisk stil. Alle værelser er med privat brus/wc, 32” LED tv med lokale og internationale kanaler, værdiboks, kaffe/the faciliteter og hårtørrer.

Alle værelser er ”ikke Ryge Værelser” Der er gratis trådløs internet på samtlige værelser. Hotellet indeholder forskellige værelses typer, herunder enkelt værelser, dobbelt værelser, trippel værelser, familie værelser (4-5 pers.) samt superior Twin/dobbelt.

Hotel Ansgars værelser er blevet løbende ombygget og moderniseret. 16 af værelserne er store familieværelser. Der er elevator, som forbinder de respektive etager.

Hoteller har igennem årene haft en særdeles god og stabil drift, og hotellet havde i 2019 en omsætning på ca. 24 mio. plus moms, og med en belægningsprocent på ca 93.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.