Tingvej 7, 2300 København S, 2300 København S

Attraktiv investeringsejendom med 5 ejerlejligheder

Pæn og velholdt boligudlejningsejendom centralt på Amager tæt på Amagerbrogade, metrostation, busser og masser af indkøbsmuligheder.

Ejendommen er opført i 2010 og indeholder 5 velindrettede ejerlejligheder i størrelsen 100 m² - 120 m² med kun een lejlighed på hver etage. Ejendommen er belagt med tagpap med hældning og er forsynet med termovinduer og fjernvarme. Alle lejligheder har direkte udgang til østvendt altan - på nær stuelejligheden, som har udgang til overdækket terrasse. Opgangen fremtræder med pænt flisebelagt gulv og opgangstrappe i stål, og der er elevator i ejendommen samt egen repos på hver etage. Til ejendommen hører stor, aflukket grøn og velbeplantet have. Alle lejligheder har store vinduespartier ud mod haven. Stuelejligheden har yderligere brugsret til et lille havestykke ud mod Tingvej.

Alle lejligheder er indrettet med lyse lyse gulve, pæne køkkener og flisebadeværelse med gulvvarme, og de fremstår alle meget lyse og attraktive.

Ejendommen repræsenterer årlige lejeindtægter for kr. 864.000, og der er driftsudgifter i form af ejendomsskatter, fællesudgifter samt afsat administration for i alt kr. 192.400, hvilket resulterer i en nettoleje på kr. 671.600.
Lejen pr. m² varierer fra kr. 1.345 - kr. 1.670 med et gennemsnit på kr. 1.500. Det vurderes, at der er en lejereserve ved genudlejning.

Alle lejligheder er udstykket som ejerlejligheder, og kan derfor sælges fra enkeltvis, såfremt dette ønskes, hvilket kun gør investeringen mere fleksibel og attraktiv.

En sjælden udbudt investeringsejendom i det nuværende marked med god beliggenhed på Amager.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.