Nansensgade 35, st. tv., 1366 København K

Unik restaurant med attraktiv beliggenhed i Nansensgade - afstås

Restauranten, som er på 131 m² inkl. 71 m² i kælderniveau, er beliggende i en velholdt og meget præsentabel ejendom på Nansensgade 35.
Lejemålet er beliggende i hjertet af København, og kvarteret omkring Nansensgade er attraktivt, alsidigt og tiltrækker dagligt mange tusinder mennesker, ikke mindst turister, idet området indeholder et væld af hyggeligt cafeer, restauranter og trendy butikker.

Lejemålet har tidligere været anvendt til restaurant (Guldgrillen), men er oplagt til mange andre formål, herunder vinbar, smørrebrødsbutik, kaffebar mv.

Lejemålet har plads til ca. 50 couverter og fremstår indbydende, lyst og pænt. Der er adgang til pæne toiletfaciliteter, og der er fuldt udstyret køkken, som er fuldstændig istandsat i 2019. Køkkenet indeholder blandt andet 2 ovne, køleskab, 2 friture, stegeplads med 2 kogeplader, emfang, køl- og frys samt opvaskemaskine. Der er ultimo 2022 opsat hel nyt eltavle. Der er pæn trappe som naturligt forbinder de 2 etager i restauranten.

Her er tale om et virkelig pænt og attraktivt lejemål, der med sine unikke beliggenhed, har uanede muligheder for den rette person.

AFSTÅELSE KR. 395.000. Månedlig leje kr. 16.000 plus forbrug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.