Måløv Byvej 7 - 13a, 2760 Måløv & Betonvej 2, 4000 Roskilde, 2760 Måløv

Velholdte og attraktive beliggende erhvervsejendomme

Ejendommene, Betonvej 2, 4000 Roskilde & Måløv Byvej 7/13a er indbydende og meget velholdte erhvervsejendomme med særdeles gode beliggenheder.
Ejendommene sælges begge som "sale & lease back" med lang lejekontrakt med domicil lejer med høj bonitet. Ejendommene kan handles via selskabshandel.

Måløv Byvej: Ejendommen har en unik facade på hjørnet ud til trafikeret vej (Toyota krydset), som giver virksomheden en ualmindelig god eksponering.
Ejendommen er oprindelig opført i 1965, men har løbende gennemgået om/tilbygning, senest afsluttet i 2006 med en større tilbygning. Ejendommen indeholder 2 matrikler på henholdsvis 8.852 m2 & 3.960 m2, i alt 12.812 m2. Grunden er fortrinsvis befæstet med et anslået areal på ca. 4.000 m2.
Ejendommen anvendes for salg og reparation af Toyota- og Renault biler og fremstår i dag som et moderne og lyst bilhus med stort showroom i 3 plan (stueplan, underetage samt 1. sal). Ejendommen indeholder blandt andet klargøringshal, mekanisk værksted, pladeværksted, lager, vaskehal, kælderparkering samt præsentable kontorer og mandskabsfaciliteter.

Betonvej 2:
Ejendommen er særdeles attraktivt beliggende på en hjørnegrund med facade ud til Betonvej og Københavnsvej, som er en af de mest trafikerede og eksponerede områder med mange andre automobilforhandlere i området.

Ejendommen anvendes til salg af nye og brugte biler samt værksted og klargøring af biler. Ejendommen er opdateret til Toyotas og Renaults koncept.
Ejendommen er opført i 1986 i betonelementer med betonspær/søjlekonstruktion og fladt tag med hældning. Ejendommen er af nuværende ejer gennemrenoveret i 2002. Herudover er ejendommen løbende blev renoveret, herunder er udstillingareal i glas ud mod Københavnsvej og Betonvej blev påført ejendommen i 2013, taget inkl. ovenlys er blevet renoveret i 2002, hvor der er også blev etableret nye vægge, nyt gulv mv. Senest blev ejendommens bagside i 2013 beklædt med stålplader i stil med den øvrige del af ejendommen.
Der er indrettet nyt udstillingslokale, hvor der tidligere har været pladeværksted, ligesom der er indrettet kantine for virksomhederns medarbejdere. Den nye del er ekstraisoleret og loftet på ejendommen er ligeledes isoleret. Af særlige installationer tilhørende bygningen kan nævnes ventilationsanlæg med genvex, stort udsugningsanlæg, vaskehal, trykluftsanlæg, rum for behandling af farlige stoffer mv. Alt dette indgår i den fastsatte værdiansættelse. Ejendommen indeholder yderligere udstillingshal, kontorer, omklædningsrum, toiletter og badefaciliteter. Herudover er der kantine samt lager.

Grunden er udlagt til udstillingsareal for biler samt parkering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.