Walgerholm 9B, 3500 Værløse

Moderne og attraktivt lejemål i Walgerholm

Erhvervsområdet Walgerholm ligger i den sydlige del af Værløse i byen Jonstrup i landlige omgivelser. Walgerholm er et af de mindre erhvervsområder i kommunen og har både små og mellemstore virksomheder inden for industri, produktion og kontor. Erhvervsområdet ligger roligt tilbagetrukket fra større veje og med blot én indkørselsvej til området.
Der er kort afstand til motorvejsnettet. Både Ballerupmotorvejen og Hillerødmotorvejen ligger ca. 5 km fra området. Der er busforbindelse til og fra erhvervsområdet. Ejendommen er velbeliggende på 2.168 m² stor og velbeplantet grund. Ejendommen fremstår pæn og meget velholdt, opført i 1976 med i alt 722 m² etagemeter. Omkring ejendommen er der belagt med perlesten, og der er rigtig gode parkeringsforhold, og ejendommen ligger idyllisk med udsigt til mindre sø.
Ejendommens indeholder 2 lejemål. Det ene er EGA Teknik ApS. EGA-Teknik er familieejet ingeniør- og handelsvirksomhed med ekspertise i håndtering og løfteteknik.EGA Teknik tilbyder rådgivning, design og levering af løsninger til afhjælpning af tunge og lette løft. EGA har været lejer i ejendommen siden 1. april 2020, og den årlige leje udgør p.t. kr. 228.000.
Det andet lejemål står til købers disposition pr. 1. januar 2022 med i alt 350 kvm, fordelt på stor lager- produktionshal (ca 260 kvm), pæne mødelokale, storrumskontor, pæne toiletfaciliteter mv på i alt ca. 90 kvm.
Kontordelen i begge lejemål er praktisk indrettet med lette vægge, hvilket giver fleksible indretningsmuligheder. Kontordelen indeholder både pæne kontorer, mødelokaler/showrooms, køkken/kantine og meget fine toilet- og bade faciliteter. Der er blandt andet anvendt glas ind til køkken og mødelokale, hvilket både giver et godt lysindfald og meget behageligt og imødekommende indtryk, når man bevæger sig rundt på kontoret.
Produktion/lager: Fra kontordelen er der adgang til opvarmet produktions- og lagerlokale med god loftshøjde på ca. 6 meter. Der er også adgang til lagerbygningen via aluhejseport for enden af ejendommen. Lageret er et regulært rektangulært rum uden søjler med en loftshøjde under drager på 3,8 meter.
Ejendommen må jf. lokalplan benyttes til lettere industri, lager- og værkstedsformål, herunder service- og forretningsformål, der har tilknytning til de pågældende erhverv.

Ejendommen er renoveret for ca. kr. 1.200.000, herunder ny varme installation, EL-installationer, indvendige glasvægge, lofter, gulve, 2 køkkener mv. Der er etableret 2 porte, således at begge lejere har indgang til lagerbygningen. Varme, vand og el er opdelt med målere, og betales særskilt udover lejen.
.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.