Ole Nielsens Vej 2, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Store lyse rum og skøn udsigt over marken. Mulighed for op til 5 værelser.

Når hækken klippes i den rigtige højde, kan man kigge ud over marken, uden at de der går forbi, kan kigge ind. Det er et hyggeligt nabolag med nem og skolevej.

HTH Spisekøkken mrk. "Soft Hvid" som rammen og familiens hyggelige stunder..Stor (ca 43 kvm.) og lys opholdsstue med god udsigt over marken og med udgang til udestue, som kan forlænger sæsonen ude. Store lyse værelser. 2 pæne lyse flisebadeværelser det ene med stor bruseniche og det andet med hyggeligt badekar med mulighed for at bruse.

Fra stuen kan man se svanen svømme i søen og rådyr på marken.

Vinduer og døre er skiftet i 2012, udvendig træværk er malet i 2018, gulvene er afslebet og lakeret, lofter og vægge er nymalet.

Til huset hører dobbelt carport med udhus, samt en lille primitiv gæstehytte.

Haven er indrettet med flere hyggelige terrasser, et godt æbletræ, lidt frugtbuske og et legeområde med legehus, gyngestativ, græsplæne til boldspil og en sandkasse.

Huset er beliggende i Gundsømagle, som er en hyggelig landsby beliggende midt mellem Frederikssund, Roskilde og Ballerup og med en halv times kørsel til København. Byen har skole, daginstitution, bibliotek, træningscenter, lokale indkøb, bodega og meget mere. Omkring byen findes grønne rekreative områder i Gulddysseskoven, Gundsømagle Mose og Roskilde fjord ligger kun få kilometer borte. Et aktivt landbyråd arrangerer hyggelige aktiviteter for de som har lyst til af deltage f.eks. fællesspisning, byfest og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.