Symfonivej 29, 2730 Herlev

Pænt lejemål på 200m2 med tilhørende mødefaciliteter

Ejendommen, Symfonivej 29, er en flot og præsentabel flerbrugerejendom med ledigt attraktivt kontorlejemål i stueplan og 1. sal.

Lejemålet, som er på 200 m², er lyst og indflytningsklart med pæne trægulve på 1 sal og linoleum i stueplan.

Stueplan indeholder, stort rummeligt kontor med plads til 4 medarbejdere, godt og praktisk elementkøkken samt 2 pæne toiletter. 1 sal indeholder stort kontor med skillevæg. Det er muligt at sidde 2-3 medarbejdere på 1 sal. Desuden er der adgang til stort pulterrum som
kan anvendes til opbevaring.

I kælderen er der mulighed for at bade, hvis en af dine medarbejdere cykler til arbejde, og til lejemålet hører ligeledes adgang til stort lækkert møderum med mulighed for videokonference.

Lejemålet kan danne rammen for mange medarbejdere, såvel stationære ansatte og evt. flyvere. Dette lejemål, herunder indretning imødekommer moderne virksomheders behov for medarbejderpleje, for så vidt angår effektivitet, gennemlys, indeklima, køkken i
lejemålet og mødelokale, ligesom der er adgang til pæne toiletfaciliteter.

Der er 2 parkeringspladser til ejendommen indeholdt i lejen, og der kan lejes yderligere 3 parkeringspladser til en månedlig leje på kr. 350 pr. stk. Det skal bemærkes, at der er monteret lade standere ved parkeringspladsen.

Ejendommen er centralt beliggende i Herlev i attraktivt erhvervsområdet, tæt ved Herlev Stadion og ikke langt fra ejendommen ligger Ringvej O3 og Hillerødmotorvejen.
Trafikalt har man således hurtig adgang til væsentlige færdselsårer mod København mod øst, Lyngby og Hillerød mod nord, Glostrup og Vestegnen mod syd, samt Roskilde og Frederikssund mod vest.
Udbuddet af offentlig transport er ligeledes omfattende med adskillige buslinjer og stoppesteder tæt ved ejendommen.

Her får din virksomhed et meget flot og attraktivt kontor i gode omgivelser. Ring og hør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.