Byageren 9, Nærum, 2850 Nærum

Præsentabel, velbeliggende og gode P-muligheder

Særdeles velholdt og pæn ejendom, opført i 1992 i røde mursten og med rigtig gode parkeringsforhold på ejendommen. Der er 629 m² samlet erhvervsareal - hertil 158 m² kælder. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og har termoruder. Rundt om ejendommen er der udlagt fliser, og der er rigtig gode parkeringsforhold på ejendommen.

Ejendommen er indrettet med flot indgangsareal med store vinduespartier, der både giver meget lys og samtidig en meget præsentabel entre til ejendommen. Fra entré er der adgang til ejendommens lokaler i stuetagen og via pæn trappe, til ejendommens 1. sal.

I stueplan er der en kombination af kontor, mødelokaler samt store rum, som kan kan anvedes til mange forskellige formål, herunder kontor, lettere produtkion og lagervirksomhed m.m. Grundet de "lette" vægge i lejemålet, kan man nemt ændre indretningen, så det passer til formål og anvendelse for ens virksomhed.
I stueetagen er der yderligere et stort spisekøkken, som naturligt kan danne en hyggelig ramme for virksomhedens sociale tilholdssted, og hvorfra der samtidig er udgang til lille terrasse.

På 1. sal er der tisvarende indrettet med flere store og mindre rum, der kan indrettes efter behov. 1. sal indeholder endvidere en pæn og praktisk udendørts terasse, hvor man kan nyde sine pauser. Der er adgang til denne terasse 2 steder fra 1. sal.

Yderligere kan det nævnes, at der er en vareelevator, som går fra kælder til 1. sal, ligesom der er rigtig gode tilkørsels- og aflæsningsforhold på bagsiden af ejendommen og direkte ind i stueetagen.

Grundet den meget tætte beliggenhed til motorvejsnettet vil man kunne nå Købehavn eller Helsngør indenfor ca. 20 minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.