Strandlodsvej 7, 2300 København S, 2300 København S

Spændende og attraktiv investeringsejendom

Ejendommen er opført i år 1900 som en murstensejendom på den i alt 1.177 m² store grund. Ifølge BBR er der et samlet bygningsareal på 1.354 m² og et erhvervsareal på 1.177 m². Ejendommen har termovinduer og opvarmning sker via fjernvarme.

Ejendommen er beliggende i tidligere erhvervsområde, men området har været under stor udvikling de senere år og med vedtagelsen af nye lokalplaner i området, er der kommet mange nye beboelses lejligheder i området. Nærværende ejendom er omfattet af lokalplan nr. 593, idet det skal bemærkes, at ejendommen er udlagt til erhverv og ikke umiddelbart kan konverteres til bolig. Området udmærker sig særligt ved sin attraktive placering tæt på Amager Strand, Metroen, café miljø og de nye indkøbsmuligheder i området i kombination med en tæt placering ind til centrum af København. I henhold til lokalplanen kan der bygges op til 150 %, svarende til ca. 1.765 m².

Ejendommen anvendes i dag primært til kontor og lager, og den er p.t. udlejet til 2 lejere: Børnehjælpsdagen, som anvender lejemålet til kontor, administration og lager.
Play-Cph, som anvender sit lejemål til teater, teaterundervisning og teater café.

Ejendommen repræsenterer lejeindtægter for i alt kr. 878.019 årligt.

Ejendommen har et godt udviklingspotentiale, idet 1. sal står tomt og kan indrettes til kontor, ligesom der er yderligere 50 m² i henhold til BBR (arealet er reelt større) på 2. sal, som også kan indrettes og anvendes som kontor. Dette areal anvendes i dag blot lager/opbevaring af sælger. I opstillingen er der skønnet lejeindtægter for de 2 etager på samlet kr. 192.000. Første sal skønnes at være ca. 120 m².

Generelt fremstår ejendommen pæn og vel-vedligeholdt med en god beliggenhed på Amager.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.