Walgerholm 9, 3500 Værløse, 3500 Værløse

Butikslejemål med bedste beliggenhed på Gl. Kongevej

Erhvervsområdet Walgerholm ligger i den sydlige del af Værløse i byen Jonstrup i landlige omgivelser. Walgerholm er et af de mindre erhvervsområder i kommunen og har både små og mellemstore virksomheder inden for industri, produktion og kontor. Erhvervsområdet ligger roligt tilbagetrukket fra større veje og med blot én indkørselsvej til området. Derudover er der kort vej til den nedlagte Flyvestation Værløse, som byder på storslået natur og rekreative arealer.
Der er kort afstand til motorvejsnettet. Både Ballerupmotorvejen og Hillerødmotorvejen ligger ca. 5 km fra området. Der er busforbindelse til og fra erhvervsområdet.

Ejendommen er beliggende på en 2.168 m² stor og velbeplantet grund. Ejendommen fremstår pæn og meget velholdt og er opført i 1976 med i alt 722 m². Omkring ejendommen er der belagt med perlesten, og der er rigtig gode parkeringsforhold.
Ejendommens anvendes i dag af 2 firmaer. Det ene er Wally & Whiz, som producerer håndlavede gourmet vingummier. Wally & Whiz anvender ca. 350 etagemeter af ejendommens i alt 722 m² fordelt på ca. 90 m² kontor og 260 m² lager.
Det andet firma, SPH AS, er et VVS firma, som samtidig ejer ejendommen. SPH AS anvender i dag den resterende del af ejendommen til kontor og lagerfaciliteter, svarende til ca. 240 m² lager og ca. 115 m² kontor, inkl. stort og meget præsentabelt klinkebelagt indgangsparti, som er fælles for de 2 lejemål.

Kontordelen i det ledige lejemålet er praktisk indrettet med lette vægge, hvilket giver fleksible indretningsmuligheder. Kontordelen indeholder både pæne kontorer, mødelokale, stort køkken/kantine og meget fine toilet faciliteter. Der er blandt andet anvendt glas ind til køkken og mødelokale, hvilket både giver et godt lysindfald og meget behageligt og imødekommende indtryk, når man bevæger sig rundt på kontoret.

Produktion/lager: Fra kontordelen er der adgang til opvarmet produktions- og lagerlokale med god loftshøjde på ca. 6 meter. Der er også adgang til lagerbygningen via aluhejseport for enden af ejendommen. Lageret er et regulært rektangulært rum uden søjler med en loftshøjde under drager på 3,8 meter. Adgang til lageret via port i jordniveau med bredde på 3,6 meter og højde på 3,8 meter. Der er gode tilkørselsforhold til ejendommen.
Ejendommen må jf. lokalplan benyttes til lettere industri, lager- og værkstedsformål, herunder service- og forretningsformål, der har tilknytning til de pågældende erhverv.

Et virkelig attraktivt lejemål på med en rigtig god beliggenhed.
.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.