Hovedgaden 22B, 2791 Dragør

Eftertragtet 2-værelses lejlighed med terrasse og kig til gadekæret.

Eftertragtet 2-værelses lejlighed med terrasse og kig til gadekæret.

Her tilbyder vi en rummelig og stemningsfyldt 2-værelses med rolig beliggenhed i det atmosfærefyldte St. Magleby. Er du til idyl, hyggeligt nærmiljø med gadekær og grønne, rekreative områder, og alligevel centralt til både Dragør, København, indkøb,strand, vand, og hvad hjertet ellers kan begære? I bekræftende fald skal du kigge nærmere på denne dejlige 2-værelses.

Hovedejendommen har tidligere huset Gamle Kro og er i 2013 bygget om til skønne rækkehuse/lejligheder efter alle kunstens regler. Her skal I de næste mange år kun spekulere på at nyde livet, da alt indvendigt er renoveret og fremstår i fin stand.

Ejerforeningen tilbyder fælles hobbyrum/værksted i kælderen, ligesom der er cykelrum og eget kælderrum. Der er fine parkeringsmuligheder på foreningens eget parkeringsområde samt brugsret til dejligt havestykke/terrasse med direkte udgang fra lejligheden.

Lejligheden indeholder: Adgang via terrasse til entréområde. Lækkert lyst åbent køkken i bedste materialer og med alle hårde hvidevarer - åbent til stor hyggelig opholdsstue hvorfra der er udsigt til gadekæret og terrassen. Stort og yderst lækkert badeværelse med vaskesøjle, gulvvarme, Unidrain og separat brus. Soveværelse med plads til dobbeltseng, skabe og hjemme-arbejds-plads.

Her får du terrasse, veldisponerede kvadratmetre kombineret med easy-living uden de store vedligeholdelsesopgaver.

Kom og mærk stemningen i området - Velkommen!

For fremvisning og yderligere oplysninger kan du kontakte ejendomsmægler Tony Robinson direkte på mobil 2032 6030.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.