Dronning Sofies Vej 138, 4000 Roskilde

Elegant toplansvilla ved Roskilde Fjord

2018 opførte HusCompagniet denne rummelige ejendom nær Roskilde Fjord, og nu har I chancen for at lade de luksuriøse rammer omgive jer på daglig basis. I så fald overtager I to fulde plan, der vidner om lækre detaljer. Eksempelvis er der gulvvarme overalt, BWT-anlæg, centralstøvsuger på begge etager og gennemtænkt design med en tydelig, rød tråd. Dertil kommer den geniale indretning med plads til familiens samvær og private stunder. Det hele toppes af en nem og solrig have.
~
I bosætter jer tæt på én af Roskildes bedste offentlige skoler, Klostermarksskolen. Derudover får i et større udbud af private skoler, og børnehaven når I på to minutters gang. Tilsvarende er der gåafstand til fjorden, hvor I kan spadsere langs vandet til havnen og Vikingeskibsmuseet. Indkøb klarer I til fods, og derudover er selve midtbyen og dens mange tilbud inden for rækkevidde.
~
En nyfortolkning af den klassiske funkisstil møder jer udefra, hvor lyse mursten, hvidrammede sprossevinduer og et matsort tegltag udgør eksteriøret. Bilen får tilmed plads i dobbeltcarporten med et skur i forlængelse.
~
Inden døre venter jer moderne indretning, når den er bedst. Derfor stjæler lysindfaldet opmærksomheden flere steder, hvilket især gælder i køkken-alrummet, der er integreret med stuen. Elementer fra Svane følger trop sammen med en hvid Corian-bordplade og hårde hvidevarer fra Siemens. Det integrerede vinkøleskab er fra Miele, og så får I også en Quooker.
~
Designet fra Svane og Corian fortsætter i badeværelserne, som I får to af. Først skal I dog lige afrunde rundturen i stueplanet ved at begive jer forbi det disponible rum, bryggerset og gæstetoilettet.
~
Foruden badeværelserne allokeres førstesalens kvadratmeter til to oplagte børneværelser samt en forældresuite med walk-in-closet.
~
Tilbage er blot haven, hvor sommeren kan nydes til fulde på terrassemiljøet, mens børnene indtager den velanlagte plæne til boldspil og leg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.