Ørebjergvej 28, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Indbydende familievilla i Gundsømagle

Leder I efter en etplansvilla tæt ved hverdagens fornødenheder og naturskønne omgivelser? Så bør I kaste et blik på denne ejendom i Gundsømagle, der byder på 174 veldisponerede kvadratmeter. Foruden et lækkert køkken-alrum, en stor stue og tre værelser kan I se frem til en garage med et værksted og en pragtfuld have.

Jeres kommende hjem på Ørebjergvej 28 ligger tæt på et fredet naturområde med rig mulighed for friske gåture og løbeture såvel som fisketure med familien. Herudover er der en populær mountainbikerute i nærområdet til de friske typer. Endelig bosætter I jer i et roligt kvarter med et godt naboskab og og et rigt foreningsliv i G77. Skole, daginstitution og indkøbsmuligheder har I også i en overkommelig afstand.

Gulstenshuset står pænt med hvide vinduer og sort tegltag. Som I træder inden for udfolder boligen sig med lyse Pergo-laminatgulve i alle rum fra 2015. I den ene ende får I et dejligt køkken-alrum. Kvik-køkkenet er fra 2015 og fremstår med grebsfrie fronter og bordplader i valnød. Videre er der tre gode værelser og et moderne badeværelse, der er fra 2018, med glasafskærmet bruseniche, gulvvarme og møblement fra Kvik i matchende udtryk som køkkenet. Endelig er der stuen, som takket være sin størrelse har plads til hele familien. Boligen afrundes af et praktisk bryggers.

Udenfor venter en fantastisk, sydvestvendt fliseterrasse, der vender ud mod haven. Her kan I placere et havemøbelsæt, et par farverige blomsterkrukker samt en grill, og I vil hurtigt føle jer hjemme.

Lyder det som en bolig for jer? Kontakt os allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.