Ejboparken 35, 1. TH., 4000 Roskilde

Flot lejlighed med stor, lukket og solrig altan i Roskilde

Nu kan I overtage nøglerne til en flot treværelses lejlighed i det sydlige Roskilde nær Hyrdehøjskoven og midtbyens mange tilbud. Jeres nye bolig er gennemgående istandsat i 2021 og fremstår moderne med lyse rum. Som prikken over i'et får I glæde af en lukket, vestvendt altan fra 2020.

I flytter ind i en pæn, gulmuret ejendom, som på fineste vis omkranses af grønne arealer. Her bliver I en del af et familievenligt kvarter, hvor der både er terrasseområde og legeplads til de mindste. Selve ejendommen har attraktive parkeringsforhold lige ved indgangen.

Lejligheden præsenterer sig indbydende med flotte, gennemgående gulve og lyse nuancer på væggene, som tilsammen skaber en behagelig atmosfære. Fordelingsentréen har et praktisk, indbygget skab til opbevaring, og de to soveværelser er begge østvendte. Badeværelset er rummeligt med en glasafskærmet bruseniche.

I får et lækkert opholdsmiljø, der kombinerer køkken og stue, så I let kan nyde hinandens selskab på tværs af aktiviteter. Med sine hvide, grebsfrie elementer emmer Svane-køkkenet af stilrent design, mens de veludvalgte hårde hvidevarer fra Siemens vidner om komfort. Som en skøn detalje gemmer vaskemaskinen sig bag elementerne. De store vinduespartier, der strækker sig i hele rummets længde, sørger for et rigt lysindfald, ligesom de giver udgang til altanen, der har aftensol og føles helt ugeneret.

Jeres hverdag her bliver nem og komfortabel med gåafstand til Hyrdehøjskoven og alle hverdagens fornødenheder i form af indkøb, daginstitution og skole. Derudover har I heller ikke langt til motorvejsnettet.

Lyder det som noget for jer? Så ring og lad os arrangere en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.