Engvej 8, 4735 Mern

Helårsanvendeligt fritidshus nær havn og skøn natur

Området:
Blot en times kørsel fra København findes dette naturskønne område. Havnen er en del af grundejerforeningen Kindvig Enge Strand, som byder på billige havnepladser og muligheden for at sætte en kajak i vandet. Der afholdes hyggedage på havnen og der er aktiviteter for både børn og voksne.
Området byder også på rigt fugleliv, skønne vandreture og om at natten kan man opleve fænomenet ”Dark Sky” - en nattehimmel helt uden lysforurening, så millioner af stjerner kigger frem.
I området er der et rigtig godt naboskab og en andel af beboerne anvender husene til beboelse hele året.

Haven:
Nem ugeneret have afgrænset af grøn beplantning hele vejen rund. Græsplæne med god plads til spil og leg. Stor sydøstvendt fliseterrasse ud for køkken og stue, samt en delvist overdækket vestvendt terrasse ud for husets anden stue. Ved ankomst til ejendommen ser man en dekorativ metallåge. Stort fliseareal til parkering inde på ejendommen. I haven findes godt værksted til handymanden. Sælger har mange foto af fasaner og andet vildt, som har deres daglige gang på stedet.

Ejendommen:
Huset er bygget i smukke mørke mursten. Den første del af huset er opført i 1982 og i 1994 kom den anden del af huset på. Huset har en spændende planløsning med udgange imod alle verdenshjørner. Opvarmning er med varmepumpe og hyggelig brændeovn.

Indretningen:
Hyggeligt køkken i åben forbindelse med spise-/pejsestuen, hvorfor der er udgang til terrasserne. Stor lys opholdsstue med karnap og stort skydedørsparti, som giver mulighed for at samle selv den helt store familie. I forbindelsen mellem opholds- og pejsestuen har mureren lavet et par flotte hvælvede buer, som giver rummet en fornem karakter. I husets ene ende ligger soveværelset med stor skabsvæg og direkte adgang til luksusbadeværelset, hvor der er både brus og stort hjørne spabadekar. I husets modsatte ende findes oprindeligt 3 værelser (2 er nu slået sammen), entre samt et velholdt brusebadeværelse i mørke nuancer.
I udhuset findes mulighed for at have vaskemaskine.

Udlejning:
Ejendommen har ikke været udlejet i sælgers ejertid, men i sagens bilag ligger en beregning fra DanCenter, hvoraf det fremgår, at DanCenter foreslå huset udlejet i op til 21 uger for en samlet indtægt på kr. 73.490. For yderligere informationer herom henvises til sagens bilag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.