Løvparken 4H, 1., 4000 Roskilde

Lækker 3-værelses lejlighed mellem skov og centrum. Mulighed for hurtig indflytning

Området:
Lejligheden ligger dejlig placeret lige i udkanten af det charmerende Skt. Jørgensbjerg - Roskildes ældste bydel med huse tilbage fra 1700-tallet. Der er gåafstand til Boserup Skov ad hyggelige stier, ligesom havnen med al dens liv ligger lige om hjørnet, så det er nemt lige at smutte ned og få en is en sommeraften. Roskildes hyggelige centrum med gågade og masser af butikker og caféer ligger også dejligt tæt på, så selvom der er fredeligt i området omkring lejligheden skal man ikke undvære byliv og leben.

Lejligheden:
Selve lejligheden er dejlig lys og rummelig med store, reelle rum der er nemme at indrette. Om morgenen kan man nyde en kop kaffe i den hyggelige krog i køkkenet og om aftenen kan man se solnedgangen over hustagene fra stuen. Sælger fortæller, at selvom der er andre etagebyggerier i nærheden, har man aldrig følelsen af, at naboerne kan kigge direkte ind og holde øje med hvad man foretager sig. Soveværelset ligger dejligt ugenert og med et hyggelige indhak til sengen er der blevet plads til walk-in closet i modsatte ende. Ekstraværelset har, mens sælger har boet der, både været brugt til udlejning og kontor, men det er også oplagt som børne- eller teenageværelse.

Ejendommen:
Hyggelig ejerforening hvor der er godt styr på tingene. Bygningen, som lejligheden ligger i, har fået skiftet tag og sælger indfrier lejlighedens del af lånet i forbindelse med ejerskiftet. I kælderen findes pæn vaskeri og tørrerum, som frit kan benyttes. Til lejligheden hører eget kælderrum.
De grønne områder lige neden for bygningen bliver passet af en havemand og frivillige beboere i fællesskab, og alle er velkomne til at sætte sig ned ved bordene og nyde et glas vin eller bruge fællesgrillen.

Alt i alt er der muligheder for alle både singlen, parret samt den lille familie for at indrette sig og bo i Løvparken 4H.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.