Strødam Mose 11, 3400 Hillerød

Fuglekigger, livsnyder, skøjteprinsesser eller ude-køkkenchef.

På Strødam Mose 11 er der noget for enhver smag. Beliggende kun 2 parceller fra Strødam Engsø og Pøleå med udsigt over egen rørskov, en lille sø på egen grund og udsigt til Strødam Plantage, som har forbindelse til Grib Skov.

Velkommen indenfor!

Her er et lækkert lyst køkkenalrum med stort glasparti imod vest og en hyggelig Morsø brændeovn. Åbent til kip giver ekstra lys og luft, flere rolige kroge til den gode stol og god plads til at hele familien kan samles.
Stort lækkert wellness badeværelse, med sauna, stort hjørnebadekar, gulvvarme og brus.

2 hyggelige værelser, møblerbar fordelingsgang og en helårsanvendelig vinterhave med fantastisk udsigt. Fra vinterhaven er der udgang til stor ugeneret træterrasse med delvis overdækning og adgang til lækkert atelier.
Desuden findes carport med isoleret udhus, der i dag er indrettet som bryggers med vaskesøjle og værksted.

Huset er opført i 2001 med facader, der er kombineret mellem mursten og træ, så det er nemt at vedligeholde. Taget er af bølgeeternit og vi ser frem til en flot tilstandsrapport.

Der er ca. 1,5 km. til indkøb og godt en halv time i bil til København.

Huset er beliggende i landzone, hvorfor de faste ejerudgifter er ekstrem lave og hvem ved… Måske er dette et godt hus for de som pensionister, som på sigt vil bruge mere tid i fritidshuset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.