Langdyssevej 5, 4000 Roskilde

Handymand søges af robust børnefamiliehus

Velkommen indenfor i et hus med 5 værelser, åben køkken og 2 badeværelser.

Stuen er i åbent forbindelse med køkkenet, så man kan følge med i lektier og leg imens maden tilberedes. I baren kan morgenmaden nydes imens madpakkerne bliver til. I stuen er der et dejligt lys fra store vindue og en hyggelig pejs. Køkkenet er med lyse elementer, gasblus til de engagerede kokke, indbygget keramisk kogeplade og amerikansk køleskab. Fra køkkenet er der adgang til praktisk bryggers med "vaskeriet" installeret i god arbejdshøjde, et naturgasfyr, der sammen med varmepumpen udnytter energien bedre. Store værelser, nogle med indbyggede skabe. 2 lyse brusebadeværelser, hvor der dog er mulighed for at sætte eget præg på finish.

Huset er et velbygget 1-plansparcelhus opført i gule mursten med tag af den gode gamle bølgeeternit. I huset er der installeret IHC El installationer og IHC Net installationer. Skøn have med plads til både leg og afslapning. Grunden skråner imod syd og huset ligger højt på grunden, hvor der desuden er opført carport og udhus.

Beliggende i Pileparken, en af de meget populære udstykninger i området. Husene i området er bygget individuelt og mange er arkitekttegnede, som giver området karakter. I området findes der grønt fællesareal og for enden af vejen går man direkte ind i Gulddysseskoven, hvor der også er en hundeskov.

Gundsømagle er en hyggelig landsby beliggende midt mellem Frederikssund, Roskilde og Ballerup og med en halv times kørsel til København. Byen har skole, daginstitution, bibliotek, træningscenter, lokale indkøb, bodega og meget mere. Omkring byen findes grønne rekreative områder bl.a. Gulddysseskoven, Gundsømagle Mose og Roskilde fjord ligger kun få kilometer borte. Et aktivt landsbyråd arrangerer hyggelige aktiviteter for de som har lyst til af deltage f.eks. fællesspisning, byfest og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.