Mosevej 63, 4160 Herlufmagle

Dejlig hus med mange muligheder

Drømmer du om landlig idyl med store åbne vidder, frisk luft og samtidig være tæt på byens bekvemmeligheder ? I det skønne Gelsted - en rolig og familievenlig by mellem Herlufmagle og Holsted ved Næstved - ligger denne pæne murstensvilla, hvor beliggenheden, planløsningen og den store have udgør den perfekte kombination for børnefamilien.
Ejendommen er opført i 1972 og ligger på en skøn solrig grund på 1.078 m²

Boligen indeholder 100 m² og har en ualmindelig god indretning med aflang fordelingsgang, hvorfra der er adgang til husets 3 store og skønne værelser, aflangt element køkken med adgang til bryggers. Fra fordelingsgangen er der endvidere adgang til stort flisebadeværelse med separat bruseniche. Herudover der stor og dejlig opholdsstue med praktisk og hyggelig brændeovn i hjørnet. Fra stuen er der udgang til lille udestue, som ikke er anmeldt på BBR.
Huset trænger til istandsættelse, men rummer mange gode muligheder for at skabe den perfekte ramme for familien.
Gelsted er en lille by på Sydsjælland med 1.244 indbyggere (2017)[1]. Gelsted er beliggende i Herlufmagle Sogn to kilometer syd for Herlufmagle, fem kilometer vest for Fensmark og otte kilometer nord for Næstved. Byen ligger øst for Næstved-Ringsted banen, og havde fra 01.06.1924 til 1936 Søgård Trinbræt der lå hvor Søgårdsvej føres under banen. Trinbrættet er nu revet ned.Byen tilhører Næstved Kommune og er beliggende i Region Sjælland, og består hovedsageligt af parcelhuskvarterer.

Gelsted ligger naturskønt mellem Holmegårds mose, Stenskoven, Ravnstrup og Søgård sø.

Nær ejendommen findes legeplads og byen har et godt landsbymiljø med hyggelig foreninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.