Jonstrupvej 249A, 2750 Ballerup

Skønt belligende hus på en let skrånende grund med dejlig udsigt

Grunden ligger for enden af villavej, som er lukket for alt gennemkørsel, så børnene kan lege og færdes trygt.
Der er kun 100 meter ned til Hareskovens indgang og længere oppe af vejen ligger Ballerup Ny Skole. Når indkøbene skal klares findes Rema 100 lige rundt om hjørnet og bussen holder få minutters gang væk. Med andre ord, en grund i fredelige, grønne og skønne omgivelser og dog tæt på det det meste.

Huset er beliggende på en 700 m² stor grund, som netop er udstykket og ligger i en ny mindre "udstykning" med 3 andre grunde. 2 grunde ligger direkte ud til Jonstrupvej, adskilt af en privat fællesvej op til de 2 bagerste ejendomme (hvoraf dette hus er det ene). Husets nabo er således en ny grund på ca. 700 m², der ligger ved siden af huset.

Huset er opført i 1958 og og senere ombygget i 1964 og indeholder i alt 107 m², fordelt på entré med adgang til pænt og rummeligt flisebadeværelse samt rigtig pænt istandsat værelse. Fra entréen er der adgang til stor stue samt pænt hvidt elementkøkken med lille spiseplads og med skøn udsigt og den skånende grund. Fra stuen er der såvel adgang til endnu et værelse, som fremstår i god stand og størrelse, samt endnu en stue. Der er mulighed for inddrage den bagerste stue til endnu et værelse, hvis der er behov for det.
Der er netop lagt nyt gulv i huset (på nær badeværelset og køkken). Huset opvarmes med gulvvarme, og der er netop installeret nyt gasfyr i huset (Bosch).

Der er fra den bagerste stue adgang til dejlig solrig terrasse. Omkring huset er der dejlige udenomsarealer, ikke mindst bag huset, hvor der emmer af hygge og ro. Pragtfuld hus, der skal opleves.

Et fantastisk beliggende hus, som kan overtages efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.