Kirkegårdsvej 11, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Hyggelig, velholdt og indflytningsklar etplansvilla

Dejlige Gundsømagle, der er kendt for sine mange søer og fredede naturarealer i nærområdet og et særligt rigt og mangfoldigt dyre- og fugleliv, er en lille by i rivende udvikling med fuld knald på foreningsarbejde og stærke initiativer fra byens borgere.
Her ligger Kirkegårdsvej 11. En skøn og super velholdt ejendom, der har undergået løbende forbedringer og renoveringer, og i dag fremstår fuldkommen indflytningsklar. Både ude og inde er ejendommen istandsat med henblik på en minimum af vedligeholdelse og lækre designløsninger i kvalitetsmaterialer.

Pladsen indenfor fordeler sig på en god planløsning, der giver plads til både store, åbne fællesrum og gode værelser, hvor hvert familiemedlem kan finde sit eget fristed.
Husets køkken er lækkert indrettet i sort/hvide kontraster. Her er et lækkert lysindfald fra store vinduer, god plads til spisebordet og der er udgang til overdækket terrasse. Via dobbelte fløjdøre er der forbindelse med husets stue. Her er store, smukke vinduespartier og adgang til husets rummelige udestue, der er bygget på huset i 2017 og er fuldisoleret og dermed helårsanvendelig.
Huset byder i øvrigt på fire gode værelser, de tre med indbyggede skabe, en lys og rummelig entré, to badeværelser, et gæstetoilet og bryggers med egen indgang.
Huset er indrettet med gulve i sorte og grå nuancer, der giver et moderne udtryk og med sine kølige toner fungerer perfekt, som et lækkert, neutralt udgangspunkt for indretningen, uanset hvad jeres præferencer her måtte være. Der hører desuden stor garagebygning med integreret skur til huset.

Alle rum i huset fremstår lyse, imødekommende og indretningsvenlige. Det ene af de to badeværelser er fra husets oprindelse, men fremstår velholdt og absolut brugbart. Gæstetoilet og det andet badeværelse er renoveret senere og fremstår lyse og velindrettede i kvalitetsmaterialer.

Haven, og grunden i øvrigt, er hyggeligt og lækkert anlagt. Her er skøn, sydvestvendt, overdækket terrasse med udsigt over den dejlige have, som har både hønsehus og udsigt over områdets åbne, grønne arealer. Huset ligger for enden af en rolig vej og her er derfor trygt for børn i alle aldre at løbe frit rundt mellem haven, hinanden og områdets legeplads, der ligger lige ved siden af huset.
Stisystemer fører direkte til skolen, der ligger blot ti minutters gang, eller ganske få minutter på cykel fra huset. I gåafstand fra huset ligger også dagligvarebutik, daginstitutioner og Gundsømagle Kirke med et bredt udvalg af aktiviteter og events for både børn og voksne.

Vi glæder os meget til at invitere jer indenfor og vise jer rundt i denne særligt imødekommende og hyggelige villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.