Marielyst Strandvej 19, 4873 Væggerløse

Her får du et meget velbeliggende etplans hus med 133 veldisponerede kvadratmeter, tæt på gode indkøbsmuligheder, fantastisk natur, gode spisesteder, og én af Danmarks bedste badestrande.

Huset er indrettet med flisebelagt entré, hvorfra der er adgang til 2 gode og lyse værelser. Endvidere er der adgang til pænt og velholdt flisebadeværelse med separat bruseniche.
Fra entreen er der adgang til stor, indbydende og meget lys stue, som både tjener som opholds- og spisestue. Fra stuen der er udgang til skøn, vestvendt terrasse, hvor der er masser af eftermiddags sol. I stuen er der brændeovn, som er placeret centralt i huset og tjener som sekundær varmekilde. Stuens ovenlys vinduer giver både et behagelig lysindtræk, men er også med til at give stuen endnu mere sjæl.
I umiddelbar tilknytning til stuen finder du et godt og meget velholdt, hvidt elementkøkken (Vordingborg) med integrerede hårde hvidevarer.
Herudover byder huset også på stort bryggers hvor oliefyret er placeret (oliefyret er fra 2014) og med god plads til både fryser, vaskemaskine og meget andet. Fra køkkenet er der adgang til flisebelagt mellemgang med praktisk skabsvæg fra gulv til loft. Herfra kommer du til det sidste af de 3 store værelser, som ligger ugenert i hjørnet af huset. Fra gangen er der samtidig udgang til den skønneste, flisebelagte gårdhave med masser af morgensol, omgivet af mange små buske og blomster, som giver gårdhaven en hel særlig og hyggelig stemning.

Til huset hører endvidere carport, stort isoleret værksted (opvarmet med el-paneler) og brændeskur. Omkring huset finder du også en dejlig græsplæne samt et drivhus, hvor du kan blandt andet kan dyrke dine grøntsager.

Huset fremstår meget velvedligeholdt, og er absolut et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.