Køb og salg af investeringsejendomme

Uanset om du ønsker at købe eller sælge en investeringsejendom, er du i trygge hænder hos os. Vi har mere end 20 års erfaring med det danske og internationale ejendomsmarked, og vi går til alle opgaver med en direkte og åben dialog med vores kunder, som tæller alt lige fra fonde til investeringsforeninger og private.
Ønsker du at investere i en ejendom, sørger vi først for at afklare dine ønsker og behov. Derefter undersøger vi markedet grundigt og finder den investering, der matcher din risikoprofil og dit afkastkrav. Vi har et stærkt internationalt netværk, så ofte kender vi også til gode investeringsmuligheder, der ikke er markedsført offentligt.
Vores netværk er også en stor fordel, hvis du ønsker at sælge en ejendom, da vores tætte relationer til både virksomheder og investorer skaber et solidt grundlag for at finde den rette køber. Vi har vores investeringsejendomme til salg på ejendomstorvet.dk – men ønsker du at finde en køber på en mere diskret måde, håndterer vi også dette.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med køb eller salg.

Kontakt os

Udfyld dine kontaktoplysninger, og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.